Hvordan velge blomsterpotter

- Dec 05, 2018-

Vennen som liker å plante mest bryr seg om hvordan du velger blomsterpotte, når du velger blomsterpotte, hvilket punkt bør merke seg? Er stor blomsterpotte bra eller ikke? La oss diskutere problemet i detalj:

 

1. Åndbart: For å holde plantene pusten, må bunnen ha et hull. For stort, jorda som er rik på næring kan gå tapt, hvis ikke har noe hull i bunnen, slipper utslippet ikke ut, dette kan påvirke planten vekst dårlig. Selv vannelskende planter med dårlig drenering vil ha innvirkning på rotveksten.Riktig måte er, etter å ha kjøpt blomsterpotte, bruk vindusbindmatte til å gå opp i avløpshullet på blomsterpottebunnen, legg jord igjen, dette kan unngå når vanning av jord renner av.

 

2. Vær oppmerksom på størrelsen på potten : Det vil si størrelsen, diameteren og høyden, som skal samsvare med kronens diameter og rotstørrelse på planten. Blomsterpotter og plantestørrelse, ikke bare vakkert utseende, men også bidrar til veksten av planter.

 

3.Praktisk: Selv om utseendet er veldig viktig, men husk også å forfølge praktisk. Som frukttrær, kan du velge en større, høyere og dypere planter som kan laste nok jord, følger frukttrær ernæring næringsstoff gå opp, men kan heller ikke også stor og vurder peiling på balkong og balkong, for ikke å påvirke sikkerheten.

 

 

4. Miljøbeskyttelse: Velg miljøbeskyttelsespotter, ikke bruk engangs lys og tynn plastplantasje som ikke er holdbar og som vil forurense miljøet igjen, og velg plantasjene som kan vare noen år.