HVORDAN DYKKE SUKKULENTER

- Dec 28, 2018-

  Generelt sett er sukkulenter relativt enkle å mate . Vi kan diskutere hvordan du dyrker sukkulenter.

 

Planter dyrkes alltid med vann, media, lys ,   selvfølgelig succulen t .   Lys påvirker mer veksten av planter, men vann og medier kan direkte påvirke plantenes liv og død.

 

1. Middels: Jorda er løs, pustende og godt drenert, men den har en viss vanntilførselsevne og er nøytral eller svakt sur. Det er mange formidlere som er egnet for sukkerholdig vekst, men det viktige er å være steril. Den direkte årsaken til saftig død er ofte forfall, og den eneste direkte årsaken er bakteriell infeksjon. Derfor bør jorda i begynnelsen velge steril eller drepe bakterier. Det er to vanlige måter å drepe bakterier på. Den ene er å bruke soppdrepende midler som dobutrin.   En annen er å bruke pasteurisering, som du har hørt om folk som steker i potter og du har hørt om folk som baker jord i mikrobølgeovner. God medium, god start.

 

2. Vanning : Wering prinsippet er å se tørr se våt, er jorda tørr gjennom ordene, helle vann.Hvis det ikke er bra å bedømme om, kan du sette en tannpirker i jorden, vanligvis å vanne tannstikkeren på grad av tørt og vått.Tørk og våt er et vanlig begrep som brukes i blomsterplanting. Det betyr å vanne en blomst grundig om gangen og deretter vanne den igjen når jorda nesten er tørr. Dens funksjon er å forhindre rotrot og fuktige skadedyr forårsaket av overdreven vanning. Selvfølgelig trenger det ikke å være så hardt, så lenge du ikke vanner det for ofte, vil det vanligvis ikke drepe deg. sommer og vinter, hvis saftige planter går i dvale, er det tryggere å slutte å vanne enn å vanne dem ofte.

 

3. Solen : Sukkulent som solskinn veldig, ha viss belysning for å vokse bedre, mange ganger smaken er dårligere enn personen, fordi belysning er utilstrekkelig bekymring.Men forvente i   sommeren er lyset for sterkt, det saftige er lett å dø, vi må ta hensyn til skyggelegging og kontrollere vann.