Sommer blomsterkrukke utvalg

- Oct 12, 2018-

Om sommeren er temperaturen varm og fuktig, atmosfæren er varm og lyset er sterkt. De fleste blomster er i en periode med sterk vekst. Derfor bør valget av blomsterpotter vurdere værforholdene i perioden og vaner med å plante blomster, egenskapene til blomsterpotter og formålet med potteblomster.

(1) Flisområde De fleste blomster kan bruke fliser. Bassengene har god ventilasjon og vannpermeabilitet. Vanligvis kan blomster dyrkes i slike bassenger i lang tid.

(2) Lilla sandkanne Leter eiendommelig og sjenerøs, men gasspermeabiliteten er litt dårlig, egnet for planting av det våte bladverket.

(3) Plastbeholderen er lett og vakker, har god vannretensjon, og kan dyrke forskjellige blomster. Det er også en ideell beholder for å plante hengende blomster. Det er imidlertid nødvendig å øke dreneringshullet når du bruker det, slik at vannet ikke kan fjernes i tide for å forårsake rotten av potteblomst.

(4) Andre porselenpotter, rustfritt stålfat, glassfiberforsterkede plastpotter, etc. er alle vakre, men dårlig gasspermeabilitet bidrar ikke til vekst og utvikling av de fleste blomster. Det er ikke egnet for direkte dyrkning av blomster, men den kan brukes som et sett med potter.