Etter blomsten ble endret, var bladene knust.

- Oct 12, 2018-

Noen blomst venner sier at etter blomsten ble endret, bladene var knust. Jeg vet ikke hvor problemet var. Faktisk, er dette grunnen til at blomsten ikke har gjenopprettet etter roten av blomsten. Som det sies, "folk flytter, treet trekk til døden" er grunn.

Mest tabu for blomst endre bassenget er å endre bassenget uten årstidene. Denne situasjonen er trolig skape bladene faller og selv dø etter endring av bassenget, med unntak av erfarne blomster venner.

Hvis det allerede er knust, anbefales det å legge blomster i og ventilert kjølig tregere seedlings. Det er omtrent en uke eller så. Normale forhold kan gjenopprettes. Selvfølgelig finnes det tilfeller der blomstene er erstattet og deretter blomstene er død.

I tillegg hvis blomst venner har behov for å endre bassenget, anbefales det å ta jord endre bassenget, som vil være mye tryggere.

Etter potted potten er endret, helles vann en gang, slik at potting jord absorberer nok vann, og antall vanning er ikke for mye. Det må bli vannet etter potting jord er tørr. Det er best å sprøyte vannet på overflaten hver dag. Den skal plasseres på et kjølig sted, ikke utsettes for solen, eller blåst på tuyere å unngå skade blomster. Blomstene som bare erstattet ikke kan befruktes fordi røttene av planter ikke kan bli absorbert umiddelbart etter transplantasjonen, så vent for dem i nye bassenget. Etter økende nye blader eller spirende nye røtter, gjødsle i henhold til tynne gjødsel.