Typer blomsterpotter

- Jul 02, 2019-

FRP blomsterpotte: også kalt FRP blomsterpotte, tekstur er laget av leireskulptur eller åpen mugg. Ulike stiler, holdbar, ikke - deformasjon, korrosjon   motstand. Fullstendige spesifikasjoner. Overflaten kan brukes til forskjellige fargeeffekter.

 

Sandsteins blomsterpotte: Denne blomsterpotten er laget av fin sandstein med forskjellige farger. Det er en av   blomsterpottens beste materialer. Overflaten kan brukes til effekt.

 

GRC sementgryte: denne gryten er klumpete.   Sementen i blomsterpotten tilfører antikorrosivt, imitert frysing, imitert korrosjonsmateriale pluss fiberduk, sterk og holdbar, overflateeffekten kan gjøres til spray ekte steinmaling effekt.

 

Blomsterpotte av magnesitt: bland magnesiumoksyd og saltlake, tilsett modifikator, spred den blandede slurryen på glassnettduken, lag den nødvendige blomsterpotten. Denne blomsterpotten er billig og kommer i mange varianter.

 

Jordplanter: de er også kjent som devonian, vanlig brennende basseng. Denne potten er laget av leire, det er røde og grå to typer, drenering og permeabilitet, lav pris, komplette spesifikasjoner, den mest passende for familieblomst.

 

Lilla artenøse planters: veier keramikkbassenget igjen. Utsøkt produksjon, enkel og sjenerøs, for det meste lilla, fullstendige spesifikasjoner, men dens permeabilitet, pustende ytelse mindre enn jordekummen. Den brukes til å plante fuktige blomster og trær.

 

Porselen planters: porselen leire laget, malt glasur. Utsøkt teknologi, ren og elegant, vakker form. Ulempen er dårlig drenering og ventilasjon.

 

Glasert keramikkbasseng: malt på keramikkbassenget med fargerik glasur, vakkert utseende, forskjellige former. Innvendig og utenfor keramikkbassenget med glasur dreneringspermeabilitet er dårlig, tilsvarer innsiden og utsiden mye et lag av glass.Til en slags keramikkgryte som bare går opp glasur på ytterveggen.

 

Vannplanter: det er ikke noe vannhull i bunnen av potten.

Planteplantasje : lett, holdbar, fargerik, billig, enkel å bruke.   Men ugjennomtrengelig, ugjennomtrengelig vann, i jordløs dyrking brukt mer. Hvis det brukes til å dyrke blomster, bør oppmerksomheten rettes mot de fysiske egenskapene til jorda for å gjøre den porøs og pustende, for å overvinne manglene i plastpottene .   Planteplantasje er best egnet for å plante mer motstandsdyktig mot vann og våte blomster, for eksempel parblica, bambus, calla lotus.  

 

Steinmateriale : Naturstein er kvalitativ, fargen er nydelig, valgfri god, men tyngre, ugunstig lagt på bordet.